Brugernavn
 
  Password
       Glemt login info?     Klik her for at oprette en profil

Efterår 2017 til forår 2018 01.09.2017  -  31.05.2018
Vejledning

Fitness for børn 4 år (PUS)
"Fitness" for børn 4 år
 
Dette børnehold er fyldt med bevægelse, leg og masser af sjov. Vi fokuserer på at udfordre og udvikle børnenes motorik, musikalitet og samarbejdsevner gennem bevægelseslege. Vi bruger redskaber, musik og vores fantasi.

Benmærk: Holdet er uden forældre, da børnene bliver mere selvstændige og modige uden en forælder ved deres side.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Fitness for børn 4-5 år (B)
"Fitness" for børn 4-5 år
 
Er du klar til fart over feltet, højt humør og sjove lege? På dette hold skal vi have det sjovt med opvarmningslege og udfordrende redskabsbaner. Vi får pulsen op, træner børnenes motorik og musikforståelse samt deres styrke, balance etc. gennem forskellige redskabsbaner. Vi hører musik, og træner børnenes samarbejdsevne i forskellige sjove lege.
 
Bemærk: Holdet er uden forældre, da børnene tør mere uden en forælder ved deres side.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Dans & bevægelse 0-1 klasse (FU1)
Dans og bevægelse 0-1 klasse
 
Kan du lide at høre sej musik, lege sjove lege og lære nogle lette dansetrin? På dette hold skal vi lære at bevæge os til musik, få pulsen op til sjove opvarmningslege og bruge gymnastiksalens redskaber. Målet er kunne opføre en lettere danseserie, udvikle motorikken og have det sjovt!
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Funk/MTV piger 2.-6. klasse (FU2)
Funk/MTV piger 2.-6. klasse

Har du set MGP? Eller er du bare vild med at danse?
Så er dette hold lige noget for dig! Funk er dans, som ofte ses i tv-shows som MGP og pop- musikvideoer på MTV. Vi danser koreografier, som udvikler eleverne motorisk, og som passer til deres niveau. Det skal være sjovt at danse - med leg og musik lærer man bedst!


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Parkour - Mixed (PARK)

Parkour hold for børn i alderen 6-13+ år

Ideen bag parkour er at bevæge sig hurtigt og effektivt i flow rundt i sine omgivelser på en sjov og kreativ måde. Det er en udfordrende sport, hvor bevægelse, sundhed og sikker risikovillighed har højeste prioritet.

Parkour træningen på holdet tilpasses deltagernes erfaring og forudsætning, og der er ligeligt fokus på teknik og på styrke, så alle kan være med. Holdene er for: Mixed begynder/let øvede børn.

Undervisningen varetages af uddannede trænere fra Street Movement: http://streetmovement.dk
 
NB Som forælder bør du tjekke, at din barn er dækket af en ulykkesforsikring!
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Bootcamp (PT)
"Bootcamp" M/K
 
Funktionel træning hvor hver enkelt deltager presser sig selv til at yde sit optimale. Vi anvender bl.a. slyngetrænere, ab-wheels, kettlebells og egen kropsvægt i et program med intensitet og fokus på træning af hele kroppen.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Mindfulness (MIND)
Mindfulness - bevidst nærvær 
 
Nysgerrig på mindfulness. Nysgerrig på hvad der sker, når du er stille og vender blikket indefter. Vi leger med kropsskanninger, guidede meditationer, åndedræt & bevidst nærvær.
 
Kernen i mindfulness er egenomsorg og accept – og DET løfter humøret.
 
Timen starter med 15 minutters ”kommen til stede” med bla. stræk, efterfulgt af 15 minutters pulstræning inden vi de sidste 30 minutter fordyber os, sanser og observerer kroppens aktuelle tilstand.
Bemærk: Dette hold kører foreløbig KUN fra september til december 2017 – derefter vil vi tage stilling til, om holdet skal fortsætte i 2018.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Senior Corefit (SFC)

Senior Corefit  

Holdet for dig, som vil i form med gode øvelser, hvor vi får brugt alle musklerne også lattermusklerne. Vi starter med fælles opvarmning og en typisk time vil være cirka 8 øvelser af 1 minuts varighed med en kort pause imellem hver øvelse, som vi kører igennem 3 gange.

Holdet henvender sig til 55+ og alle kan være med uanset form og erfaring, da alle øvelser vil blive gennemgået inden start.

Så kom og vær med til en sjov gang træning med høj puls og styrke.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Yoga (Y)
Yoga

Yoga for mig er, at finde glæden og roen i at være sig selv. Den giver mere energi, styrke, åbenhed, overskud, lindrer smerter og mindsker stivhed. Anusara yoga, baseret på Hatha yoga, giver sved på panden og lukker op for livsenergien.
 
Jeg vil gerne dele den følelse af ro, balance og centrering som man efterfølgende kan tage med sig ud i hverdagen.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)
Denne side er drevet af Klubmodul.dk