Klubmodul henter siden
(V-04) Yoga for alle
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Yoga for begyndere og let øvede

Vi fokuserer på retning, præcision og stabilitet. For at få en god fornemmelse for retning arbejder vi med redskaber som klodser, bælter, tæpper og pøller, hvilke giver dig mere ro i stillingen – også selvom du ikke kan komme ind i den fulde stilling. 
 
Redskaberne bruger vi også, hvis du har problemer med skulder, knæ, hofte eller ryg. Derfor er yogaen også for alle aldersgrupper og kropstyper.
 
Vi introducerer stående, siddende, liggende og omvendtstående stillinger, som giver styrke og smidighed samt en ro i sindet.
 
Stillingerne udføres med koncentration og med opmærksomheden rettet ind mod dig selv, hvilket giver dig en større kropsbevidsthed.
 
Vi er begge yogalærer-aspiranter, og vi fungerer som et team, hvor vi vil skiftes til at varetage undervisningen, og der vil være en rød tråd igennem undervisningen i løbet af sæsonen.
 
Vi glæder os til at dele vores store glæde ved yoga sammen med dig – om du er begynder eller har prøvet lidt yoga før og/eller har lyst til mere.
Læs mere
Bemærk: Holdet starter 18:20 og varer 1½ time, det vil sige at vi slutter kl. 19:50. Medbring gerne egen måtte og tæppe(r)
Startdato
05.09.2019
Slutdato
30.04.2020
Tid/Sted
Torsdag 18:15-20:00 Hareskov skole, Store gym.sal, Skandrups Allé
Pris
900,00 kr.