Efterår 2018 til forår 2019 01.09.2018  -  30.04.2019
Vejledning

Parkour - Mixed (PARK)

Parkour hold for børn i alderen 6-13+ år

Ideen bag parkour er at bevæge sig hurtigt og effektivt i flow rundt i sine omgivelser på en sjov og kreativ måde. Det er en udfordrende sport, hvor bevægelse, sundhed og sikker risikovillighed har højeste prioritet.

Parkour træningen på holdet tilpasses deltagernes erfaring og forudsætning, og der er ligeligt fokus på teknik og på styrke, så alle kan være med. Holdene er for: Mixed begynder/let øvede børn.

Undervisningen varetages af uddannede trænere fra Street Movement: http://streetmovement.dk
 
NB Som forælder bør du tjekke, at din barn er dækket af en ulykkesforsikring!
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Senior Corefit (CORES)

Senior Corefit  

Holdet for dig, som vil i form med gode øvelser, hvor vi får brugt alle musklerne også lattermusklerne. Vi starter med fælles opvarmning og en typisk time vil være cirka 8 øvelser af 1 minuts varighed med en kort pause imellem hver øvelse, som vi kører igennem 3 gange.

Holdet henvender sig til 55+ og alle kan være med uanset form og erfaring, da alle øvelser vil blive gennemgået inden start.

Så kom og vær med til en sjov gang træning med høj puls og styrke.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Yoga (Y)
Yoga

Yoga for mig er, at finde glæden og roen i at være sig selv. Den giver mere energi, styrke, åbenhed, overskud, lindrer smerter og mindsker stivhed. Anusara yoga, baseret på Hatha yoga, giver sved på panden og lukker op for livsenergien.
 
Jeg vil gerne dele den følelse af ro, balance og centrering som man efterfølgende kan tage med sig ud i hverdagen.
 
Bemærk: Holdet varer 75 minutter 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Yoga for begyndere (YB)

Begynder Yoga

Vi fokuserer på retning, punkter, præcision og glæden ved stillingerne. For at få en god fornemmelse for retning arbejder vi med redskaber som klodser, bælter, tæpper og pøller, hvilke giver dig mere ro og stabilitet i stillingen - også selvom du ikke kan komme ind i den fulde stilling.

Yogaen er for alle aldersgrupper og kropstyper. Vi er begge yogalærer-aspiranter, hvor Irene er på 2. år af uddannelsen og Charlotte er på sit 3. år. Vi vil fungere som et team, hvor vi vil skiftes til at varetage undervisningen, men der vil være en rød tråd i gennem året.

Vi glæder os til at dele vores glæde ved yoga med dig - om du er begynder eller har prøvet lidt yoga før og/ eller har lyst til mere. 

Bemærk: Holdet varer 1½ time  
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)